Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda. Elektronički sustav CIK-CAK ART web shop potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda.

Rok isporuke proizvoda, kod kojih je navedeno da se nalaze na zalihi, na području cijele Hrvatske je 3 radna dana od dana primitka novčane uplate Kupca na bankovni račun CIK-CAK ART j.d.o.o., izuzev slučajeva u kojima naručenih proizvoda trenutno nema na skladištu CIK-CAK ART web shop (narudžba proizvoda “na upit”); u tom slučaju Kupac će biti obavješten o roku isporuke proizvoda.

Proizvodi će biti složeni i zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Ako CIK-CAK ART web shop nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, djelatnici CIK-CAK ART web shop će kontaktirati Kupca telefonom ili e-mail porukom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se dostavnom službom u roku 3 radna dana od primitka novčane uplate Kupca na račun CIK-CAK ART j.d.o.o..

Naručena roba će biti složena i zapakirana na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti, a eventualna vidljiva oštećenja odmah prijaviti te odbiti primiti oštećenu pošiljku.

Naše proizvode dostavljamo u sve države članice EU.

Kad su artikli proizvedeni/pripremljeni, dobit ćete obavijest da su ušli u fazu transporta. Nakon toga, tranzitno vrijeme ovisi o zoni.

Troškovi dostave ovise o pojedinoj državi i vidljivi su u košarici te na predračunu i računu.

Želite li naručiti naše proizvode iz neke od europskih država izvan EU, molimo vas da nas kontaktirate e-mailom ( info@cikcak-art.hr ) kako biste saznali dostupne opcije naručivanja.

Narudžbe dostavljamo na kućnu adresu kupca. U rokove za uručenje ne računaju se:

1. dan prijama narudžbe;

2. vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese odabranog prodajnog mjesta;

3. vrijeme kašnjenja zbog više sile ili zastoja u prometu nastalog bez krivnje CIK-CAK ART web shop ili našeg prijevoznika;

4. neradni dani i dani kada se ne obavlja dostava CIK-CAK ART web shop narudžbi.

2.d – Povrat / reklamacija

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti reklamaciju CIK-CAK ART j.d.o.o. e-mailom, telefonski ili pismeno sukladno zakonskim uvjetima i rokovima.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

– isporuka robe koja nije naručena,

– isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja,

– isporuka robe kojoj je istekao rok trajanja.

CIK-CAK ART j.d.o.o. se obvezuje dati odgovor na prigovor u roku definiranom Zakonom o zaštiti potrošača.