O meni i CIK-CAK ART brandu

Zovem se Darija,završila sam Tekstilno-tehnološki fakultet i PROFOKUS-privatnu školu za modu, dizajn i kostimografiju u Zagrebu.Šivam od malena a nakon višegodišnjeg iskustva u dizajniranju i šivanju osnovala sam i svoju tvrtku CIK-CAK ART 2015. godine.
Inspiraciju za svoje unikatne (ili u malim serijama) ručno proizvedene kreacije pronalazim u prirodi,životinjama a posebno mačkama a kako volim i kostimografiju u prošlim vremenima i vintage modi.
Moje kreacije su maštovite i namijenjene osobama koje vole nešto malo drugačije,nekonvencionalno i posebno a opet vrlo ugodne za nošenje i praktične.
CIK-CAK ART je mala tvrtka maštovitih torbica,odjeće i modnih dodataka.Sve kreacije izrađene su sa puno ljubavi,pažnje i sa puno iskustva u šivanju kao handmade proizvod domaće proizvodnje.
Pratim modne trendove u jednom segmentu u formi i krojevima koji su IN ali uvijek unesem svoj jedinstven stil izražavanja.
Osim prirode i životinja često koristim i motive točkica,srca,mašnica i prugica.
Posebna rubrika u mojem stvaranju je i alternativna moda u kojoj su mi omiljena inspiracija crne mačke,šišmiši,paučine i sove.
Od materijala koristim kvalitetne i za nošenje udobne tkanine od prirodnih vlakana ; pamučne (keper,traper,popelin,jersey za majice,pliš…) a za torbice izdržljive i čvrste tkanine najviše od pamučnih materijala (traper,keper,pliš) ali i eko-kožu i vodootporne sintetičke tkanine.