Tko smo mi

Adresa naše web-stranice je: https://cikcak-art.hr.

 Naziv firme: CIK-CAK ART j.d.o.o.

                E-mail: info@cikcak-art.hr

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto

Osobni podaci koje kupac mora ostaviti prilikom narudžbe su sljedeći:

  • Ime i prezime – Koristi se isključivo za praćenje narudžbe i kod izrade konačnog računa
  • OIB – Koristi se isključivo kod izrade konačnog računa u slučaju da je kupac pravna osoba iz Republike Hrvatske
  • E-mail adresa – Koristi se isključivo za kontakt kupca u slučaju promjene statusa narudžbe i bilo kakvih dodatnih upita vezanih za narudžbu
  • Telefon – Koristi se isključivo za kontakt kupca u slučaju projene statusa narudžbe i bilo kakvih dodatnih upita vezanih za narudžbu

 * Adresa,poštanski broj,mjesto,država – Koristi se isključivo za slanje kupljenog proizvoda i računa za istog 
     
Osobni podaci o kupcu su spremljeni na web-server https://cikcak-art.hr

CIK-CAK ART j.d.o.o. se obavezuje da će štititi privatnost svih naših kupaca i korisnika web stranica cikcak-art.hr a svi podaci navedeni na dokazu o uplati kupaca strogo se čuvaju i dostupni su samo zaposlenima unutar CIK-CAK ART j.d.o.o. kojima su ti podaci nužni isključivo za obradu narudžbe i slanje kupljenog proizvoda na adresu koju kupac navede.Osobni podaci se osim toga ne koriste ni za koju drugu svrhu niti se ustupaju trećoj strani.

U slučaju da kupac ne želi da CIK-CAK ART j.d.o.o. više na bilo koji način obrađuje podatke istoga,te zahtijeva brisanje podataka o istome,mora to javiti firmi CIK-CAK ART i to putem maila na : info@cikcak-art.hr

Prilikom plaćanja PayPal portala vrijede pravila o privatnosti i sigurnosti preko PayPal.CIK-CAK ART ne prikuplja nikakve dodatne podatke preko PayPal-a nego isključivo podatke o određenoj uplati.

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.